Ankara

Çankaya'da liseler arası spor turnuvası

12:00 25 Mart 2018
Çankaya'da liseler arası spor turnuvası

Çankaya Belediyesince 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek okullar arası spor turnuvası başvuruları başladı.

Çankaya Belediyesinden yapılan açıklamada, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi düzenlenecek turnuvalara, devlet ve özel tüm liselerin futbol (erkek), basketbol (erkek-kadın), voleybol (kadın) olmak üzere 4 branşta başvuru yapılabileceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını gençlerle kutlamak istediklerini bildirdi. Taşdelen, şunları kaydetti:

"Hizmetlerimiz bugüne, hedeflerimiz yarınlara yönelik. İlçemizde düzenleyeceğimiz spor turnuvası ile gençlerimize birliktelik, takım ruhu ve dayanışma duygularını yaşatmak istiyoruz. Sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz. Spor yapan genç arkadaşlarımızın spordaki başarısı okul hayatlarına da olumlu yansır. Aynı zamanda gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Biz gençlerimizin rekabet ortamında yarışarak başarma duygusunu da yaşamalarını istiyoruz. Okullarımızı ve gençlerimizi turnuvamıza davet ediyorum. Atatürk’ün ilçesi Çankaya’da gerçekleştirdiğimiz projelere gençlerimizle birlikte imza atmak istiyoruz."

- "Dereceye girenlere yaz tatili"

Açıklamaya göre turnuvalarda birinci olan takımlar yaz tatili, dereceye girenler ise kupa ile ödüllendirilecek. 30 Mart'a kadar başvuruların alınacağı turnuvalar için katılımcı okullar ve takımlar 2 Nisan'da ilan edilecek. Turnuvalar 24-27 Nisan ve 2-11 Mayıs'ta Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Atatürk Parkındaki tesislerinde saat 16.00 ile 19.30 arasında yapılacak. Ayrıca tüm sporculara forma, şort ve çorap hediye edilecek.

Müracaatlar ise şahsen veya 0312 458 89 90 numaralı faks ile Çankaya Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılabilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.