Ankara

20. kattaki sır çözülüyor... 1 kişi daha varmış

08:29 20 Haziran 2018 1 Yorum Var
20. kattaki sır çözülüyor... 1 kişi daha varmış

Gazi Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Tekstil Tasarımı öğrencisi Şule Çet’in 20 Mayıs’ta Çankaya’da lüks bir plazanın 20’nci katından düşerek ölmesinin ardından başlatılan soruşturma derinleştirildi.

20. kattaki sır çözülüyor... 1 kişi daha varmışOlay sırasında Çet ile birlikte ofiste bulunan ve gözaltına alınıp ifadelerinin ardından serbest bırakılan Ç.A. ve B.Y., Çet’in aile avukatının itirazı sonrası14 Haziran’da yeniden gözaltına alındı. Savcılıkta 6 saat boyunca sorgulanan 2 şüpheli sevk edildikleri nöbetçi mahkemede adli kontrol şartıyla yeniden serbest bırakıldı. 

ŞÜPHELİLERDEN ÇELİŞKİLİ İFADELER

Şüpheliler hakkında “taksirle ölüme neden olma”nın yanı sıra “hürriyetten alıkoyma, cebir, şiddet ile tehdit” suçlarından da soruşturma yürütülüyor. Çet’in ölüm nedenin incelenmesi için de 3 kişilik bilirkişi heyeti görevlendirildi. Çet’in telefonu ise incelenmek üzere Siber Suçlar polisine gönderildi. 

Çet’in öldüğü sırada plazadaki ofiste Ç.A.’nın dışında B.A.’nın da bulunduğu ortaya çıktı. Şüpheliler Ç.A. ile B.A.’nın ifadeleri arasında çelişkiler bulunduğu öne sürülüyor. B.A. ve Ç.A.’nın da olay sırasında neden ayrı odalarda bulunduklarına ilişkin net bir açıklama getiremedikleri öğrenildi. 

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Zengin dağdan aşar, yoksul düz ova da şaşar.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.