Ankara

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'den bayram mesajı

11:00 20 Ağustos 2018
Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'den bayram mesajı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen,halkın gelecek umudu yitirmemesi için bayramların çok önemli bir imkan sunduğunu belirterek, "Tüm dünyada barışın ve huzurun egemen olduğu, ayrışma olmadan insani değerlerin öne çıktığı günler yaşanması umut ediyorum." ifadesini kullandı.

Taşdelen Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların yardımlaşma, dayanışma, eşitlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu belirtti.

Kurban Bayramının bütün yurttaşlara, İslam alemine ve insanlığa sevgi, saygı, hoşgörü ve barış getirmesini dileyen Taşdelen, "Halkımızın gelecek umudunu yitirmemesi, birlikte kardeşçe ortak bir geleceğe doğru yürümesi için bayramlar çok önemli bir imkan sunmaktadır. Tüm dünyada barışın ve huzurun egemen olduğu, ayrışma olmadan insani değerlerin öne çıktığı günler yaşanması umut ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Taşdelen, mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizde ibadetimizi özgürce yapabilmemizi sağlayan Büyük Atatürk'e ve Kurtuluş Savaşı'mızın bütün kahramanlarına saygı, şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Bize düşen de bu ülkeyi sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşatmaktır. Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün yurttaşlarıma sağlık, huzur, esenlik ve mutluluk diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.