Ankara

Genç aşıkların tekme tokat kavgası!

08:42 23 Ekim 2018 4 Yorum Var
Genç aşıkların tekme tokat kavgası!

Ankara’da kadın ile sevgilisi arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Çiftin tekme-tokat kavgası kameraya yansıdı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, Kocatepe Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde yürüyen kimlikleri belirsiz çift arasında tartışma yaşandı. Erkek arkadaşına kızan kadın yolunu değiştirerek ayrılmak istedi. Alkollü olduğu belirtilen sevgilisini bırakmak istemeyen erkek, onu tutmaya çalıştı.

 Yol ortasında dakikalarca tartışan çift, çevredeki vatandaşların da dikkatini çekti. Sevgilisinin kendisini saran kollarından kurtulmaya çalışan genç kadın, ardı ardına tokat attığı adama bir yandan da küfürler savurdu. Sevgilisinin, “Seni bu halde bırakamam” sözü üzerine iyice sinirlenen kadın, genç adama defalarca tekme ve tokat atarak yalnız kalmaya çalıştı. Öfkeden deliye dönen genç kadının hışmına uğrayan sevgilisi onun peşinden yoluna devam etti.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar.nikahsız beraberlikler zirve yapmış durumda ama şunu da çok iyi gözlemleyin.bereket kalktı,saygı kalktı,merhamet kalktı,sevgi sabır tahammül kalktı.şimdi artık bekleyelim belayı.kula bela gelmez Hak yazmayınca,Hak bela yazmaz kullar azmayınca
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    sehirlerdeki modern yasama modern aile yapisi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • sncr 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanun karşısında eşitlik olduğuna göre ve erkeğin kadına karşı uyguladığı şiddet durumlarından aldığımız derslere göre bu kadını acilen hapse tıkmak gerek. Mahkemeye çıkmalı yargılanmalı. Erkeğe şiddet uyguluyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    aşklar kavgayla başlar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.