Ankara

Serkan Kaya'dan Müslüm Gürses itirafı!

08:12 26 Kasım 2018 1 Yorum Var
Serkan Kaya'dan Müslüm Gürses itirafı!

Ankara'da bir restaurantta sahne alan Serkan Kaya, 24 Kasım sebebiyle tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlarken, hayatını anlatan film vizyonda olan Müslüm Gürses ile ilgili anısıyla herkesi duygulandırdı.

Sahneden kendisini izleyemeye gelen öğretmenler olup olmadığını soran Serkan Kaya, "Ben meslek lisesi mezunuyum, ilk ve orta okulda ne enteresandır ki en çok zorlandığım ders müzik dersiydi. Müzikten kalma yoktu ama ben çok zorlanıyordum. Fülüt ve bize derste verilen enstrümanları çalmakta çok zorlanıyordum, sesimin güzel olduğunu lise yıllarımda fark ettim. Enstrüman çalmadan beste yapmayı öğrendim ve buna şükrediyorum" dedi.

Müslüm Gürses'in hayatını anlatan filmi henüz izlemediğini belirten Serkan Kaya, usta sanatçı ile ilgili bir anısını paylaştı. 

Sahneden 2013 yılında yaşamını yitiren Gürses'i anan Kaya, "Müslüm Gürses hayranıyım. Gürses'in sağ kurtulduğu kazadan sonra 'öldü' diye haberler çıktı. Biz de arkadaşlarla durmadan ağladık. O zaman bizi gören bir hocamız kendi babanız öldü sanmış, çok ağlamıştık" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Aksu 5 yıl önce Şikayet Et
    "Ağladık dedikse ana sınıfında ağladık". ..ha.ha.haa
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • gokhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Üşenmedim araştırdım Serkan kaya 1977 doğmlu, Müslüm Gürses 1978 yılında trafik kazası geçirdi. :))))
    Cevapla
  • bilirkişi 5 yıl önce Şikayet Et
    müslüm gürses 1953 yılında doğmuştur
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.