Ankara

Bebeğinin yanında öldürüldü! Yeni gelişme

08:57 01 Ocak 2020 1 Yorum Var
Bebeğinin yanında öldürüldü! Yeni gelişme

Ankara'da genç bir kadın 2 aylık bebeğinin yanında bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde Nazmiye Koyuncu (19), 2 aylık bebeğinin yanında bıçaklanarak öldürülmüş bulundu. Polis, genç kadının eşi S. Koyuncu, kayınpederi C. Koyuncu ve kayınvalidesini gözaltına aldı.

Berber S. Koyuncu, akşam 23.00 sıralarında Atatürk Mahallesi, Oba Sokak’ta bulunan 4 katlı apartmanın 2’nci katındaki evine geldiğinde, eşi Nazmiye Koyuncu’yu yatak odasında 2 aylık bebeğinin yanında kanlar içinde buldu.

1 YILLIK EVLİYDİ

Eşinin haber vermesiyle gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Nazmiye Koyuncu’nun öldüğünü belirledi. 1 yıllık evli olan Nazmiye Koyuncu’nun cenazesi, evde polisin yaptığı incelemeden sonra Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Acı haber sonrası genç kadının yakınları eve akın etti.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis Nazmiye Koyuncu’nin eşi S. Koyuncu, kayınpederi C. Koyuncu ve henüz ismi öğrenilemeyen kayınvalidesini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • vatandaş rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    ben yolda bir karıncanın üstene basmamak için o kadar dikkat ederken bu insanlar nasıl cana kıyıyorlar hala anlamış değilim ben bunları insan sınıfına sokmuyorum hatta hayvan sınıfına bile sokmuyorum bunlar olsa olsa şeytanın tarafında olan iblisler..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık...
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah korkusu olmayan bazı insanlar insan olmaktan çıkıp canavar olmuşlar
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu hale bak millet yitip giden cana değilde 1 yıllık mı yoksa 1 aylık mı evli olduğunu tartışıyor ben yakını olarak söyleyim nazmiye 2018 yılı Eylül ayında evlendi 2 aylık bebeği vardı ve mutfakta bebeğinin üzerine kapanmış bir vaziyette cansız bedeni bulundu. Şüpheli olarak eşi, kayınpederi ve kayınvalidesi gözaltında.
    Cevapla
  • cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    o nasıl ya 1 aylık evli bebeği mi var kafam karıştı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Okan 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bir bebek 9ay 10günde oluyor 1yıl 12ay dan oluşuyo genelde yeni evli ciftler ilk ayda bebek yapabiliyor altında biley arama günahada girme
  • cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    1 yıllık evli diye belirtmişler
  • Karataş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir yıllık evli,bebek yeni daha.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.