Ankara

Down Senrdomlu Melek’ten 23 Nisan mesajı

09:14 23 Nisan 2020 3 Yorum Var
Down Senrdomlu Melek’ten 23 Nisan mesajı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yaşayan işçi ve ev hanımı olan anne babanın 3. Çocukları down sendromlu Melek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yöresel kıyafetleri birlikte kutlama yaptı.

Gölbaşı Seğmenler Mahallesi’nde yaşan 4 yaşındaki down sendromu rahatsızlığı olan Melek Özgür, Türk yöresine ait kıyafetleriyle 23 Nisan’ı kutladı. Ana sınıfı eğitimi ve dil terapisi eğitimi alan küçük Melek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Küçük Melek de tüm yaşıtları gibi korona virüs salgını dolayısıyla 23 Nisan sevincini evinde yaşadı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Emine aydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kızım adı gibi melek kızım❤️Gördüğüm en güZel 23 nisan mesajıydı tebrik ediyorum seni❤️Arca ve melek bebeklik arkadaşları Allah size sağlıklı, başarılı uzuuuuunnnn ömürler versin inşallah
    Cevapla
  • Rukiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Aminnn. Canım benim arcamizi çok öpüyoruz. Sizi çok seviyoruz ve çok özledik.
    İlk beğenen sen ol
  • Ganime 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim de böyle bir meleğim var buradan Melek Özgür'ün ve kızım Hazal'ın Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlarım
    Cevapla
  • Ganime 4 yıl önce Şikayet Et
    Benimde böyle bir meleğim var bir daha dünyaya gelsem böyle bir çocuğum olsa bıkmadan usanmadan hizmetten asla vazgeçmem kendimi çok şanslı hissediyorum bu mutlu gününde duyarlı olmasını isterdim belediyelerin evde onları sevindirecek VS maalesef çok üzgünüz
    Cevapla
  • Rukiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet maalesef evde kalmaları onların gerilemelerine neden olacak. Rabbim onların yüzü suyu hürmetine kurtarsın dünyamızı şu lanet virüsten.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.