Ankara

96 yaşında koronavirüsü yendi, hastaneden alkışlarla taburcu edildi

09:08 30 Ağustos 2020 2 Yorum Var
96 yaşında koronavirüsü yendi, hastaneden alkışlarla taburcu edildi

Ankara'da, ileri yaşına ve kronik rahatsızlığına rağmen koronavirüsü yenen 96 yaşındaki Hasibe Yavuz, sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde taburcu edildi.

Ankara Şehir Hastanesinde koronavirüs tedavisi gören 96 yaşındaki Hasibe Yavuz, ileri yaşına ve tansiyonuna rağmen hastalığı atlatmayı başardı. Yavuz, hastaneden kendisini tedavi eden sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde ayrıldı. 

Sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Yavuz, "Allah'a şükür gitti. Önce Allah'ın, sonra doktorların, hemşirelerin sayesinde iyi olduk. Ben sizden çok memnunum. Allah ne dileğiniz varsa versin." ifadelerini kullandı.

Hasibe Yavuz'un oğlu Ayhan Yavuz, annesini hastaneye getirdiklerinde durumunun iyi olmadığını belirterek, "Burada gerçekten hemşireler, doktorlar, temizlikçisine kadar herkes çok ilgilendi. Çok teşekkür ediyoruz. Annemin 24 saat hiç peşini bırakmadılar." dedi.

Yavuz, annesinin koronavirüse nasıl yakanlandığı konusunda şunları söyledi:

"Annem hep evde, hiç çıkmaz. Rahatsızlanınca hemen getirdik. 8 gündür buradayız. Annem de toparladı kendisini. Allah'a şükrediyoruz. Hiçbir rahatsızlığı yok. Akşama kadar tespih çeker, namazında herkese dua eder. Evden bir yere çıkmaz. Ağabeylerimin evindeydi, rahatsızlık onlardan geçti deniyor."

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Dr ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için şu ifadeleri kullanmayın be kardeşim.. koronavirüsü yendi ne demek yahu.. Allah şifa verdi demek bu kadar mı zor.. şifayı veren yalnız ve yalnız Allah tır.. biz elimizden geleni yapıyoruz ama Allah şifa vermezse kendi annemize bile faydamız olmuyor.. bir de alkışla uğurlama diye ucube bir adet çıktı maalesef.. bir de dualarla uygulamayı denesek nasıl olur acaba.. Allah tüm hastalarımıza şifa ihsan eylesin.. Amin
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen,haklisin be kardesim. Içimden geçenleri yazmışın buraya..buyuklerimiz dunya dua uzerine dönuyor derdi..ayrica allah furkan suresinde: de ki, duaniz olmasa rabbim size ne diye deger versin. buyuruyor...biz napiyoruz? Artik cenazeleri bile alkislarla uğurluyoruz, dualarla değil...
    İlk beğenen sen ol
  • Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Hastanede hemsirelerin havasından gecilmez normalde
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.