Ankara

Otoyolda çocuğunun gözü önünde dehşet saçtı!

08:08 09 Mayıs 2021 5 Yorum Var
Otoyolda çocuğunun gözü önünde dehşet saçtı!

Çocuğun gözünün yaşına bakmadı, otoyol kenarında dehşet saçtı! O anlar telefon kamerasına yansıdı

Ankara'da, otoyol kenarında bir kadına şiddet anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kadının sözlü ve fiziki şiddete uğradığı ve olay yerindeki çocuğun da korkuyla ağladığı görüldü.

Olay, dün akşam üzeri Gölbaşı ilçesinden Ankara-Niğde otoyoluna bağlanan varyantta yaşandı. Kimliği öğrenilemeyen bir kişi, beraberindeki kadını çocuğunun yanında darp etmeye başladı. Otomobilden inen kişi, kadına yol kenarında sözlü ve fiziki saldırıda bulundu. O anlar, yoldan geçen vatandaşların tepkisine neden oldu.

Saldırı anlarını cep telefonu kamerası ile kaydeden bir TIR sürücüsü de korna çalarak, kadını darp eden kişiye tepki gösterdi. Saldırgan bu sefer de TIR sürücüsünün üzerine yürüdü.

Görüntülerdeki kız çocuğunun da olay sırasında panik içinde ağladığı görüldü. Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ahlak işi ahlaki degerlerimiz ayak altına alındı kadın bir çeşit erkek bir çeşit olmuş haya kalmamış .haya imanın yarısı iman olmayınca haya da kalmıyor.erkek tlfon başka kadınlarla çetleşi kadında başka erkeklerle çetleşi sonra kadın başka dostuna kaçı veya erkek dostun a kaçı . allah ilah etsin.allahın düzenine degilde şeytanın düzenine uyarsan sonuç biri mezardiger hapis olan çocuklara oluyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    artık çoğunda ar,namus arama kalmadı,açıyorlar internet facebook u ,güzel bir bayan yada erkekle arkadaş oluyor kimin nesi araştırmadan,sonrada hadi evlenelim tanımadan etmeden.bi bakıyosun kadının başından bi sürü ilişki geçmiş,kadın bakıyo erkek uyuşturucu bağımlısı,yada kanunsuz işle uğraşıyor,evlendikten sonra anlıyorlar ancak.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • yedi emirler 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskıden aıleler kızlarını veya erkeklerını evlendırırken arastırırlar ıdı. hırlımı hırsızmı, alkolıkmı , bu hayvan gıbı manyakmı, sonra karar verırler ıdı evlılıge. ama sımdı o saglam aıle mefhumu kalktı gıttı yok oldu. yerını ınternetler aldı dızıler aldı. eh durum da malum goruntude oldugu gıbı. ha bu arada devletımız de demıyorkı bu aıle ısıne el atalım, egıtım metodlarını degıstırelım demıyor. cezalar zaten yok gıbı,olan cezalar da adeta odul gıbı..buyurun laıklıgınızın semeresı. ısıtıp ısıtıp yeyın.afıyetler olsun
    Cevapla
  • hakan er 2 yıl önce Şikayet Et
    genelden şerefden onurdan yoksun itlerin işleri
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    kişiliği insanlığı aklı gelişmemiş sığ basit bayaği insan tipleri
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.