Ankara

Katil koca kanser hastası eşini kravatla boğdu

12:05 26 Temmuz 2021 1 Yorum Var
Katil koca kanser hastası eşini kravatla boğdu

Ankara’da 70 yaşındaki Mehmet Yıldırım yatağa bağımlı kanser hastası eşini kravatla boğarak öldürdü. Katil koca daha sonrasında intihar etti.

Olay Ankara’nın Keçiören ilçesi Şenlik mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Yıldırım (70), kanser hastası yatağa bağımlı eşi Hamiyet Yıldırım’ı (74) kravatla boğarak öldürdü. Daha sonrasında tabancasıyla kendi kafasına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayrıca, Mehmet Yıldırım’ın eşine bakmakta zorlandığı ve cinayeti bu yüzden işlediği iddia edildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • METİN ÇALGAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Can almak kimsenin hakkı değildir, bunu asla savunmam ve desteklemem. Aciz insanın yapacağı iştir. Haberi okuduğumda içimi yakan olay yatalak eşi 74 yaşında olup, 70 yaşında yatalak ve daha sonra kanser olan eşine bunca zamandır bakmaktadır. Son zamanlarda komşuların iddiası da eşine bakmakta zorlandığı ve cinayeti bu yüzden işlediği iddia edildi. Ama sadece eşinin canını almıyor ondan kurtulmaya çalışmıyor. Kendisi de intihar ediyor.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.