Ankara

Ankara’da kimsesiz adam hastane önünde ölü bulundu

15:49 19 Mayıs 2022 1 Yorum Var
Ankara’da kimsesiz adam hastane önünde ölü bulundu

Ankara'da kimsesiz olduğu ve sokakta yaşadığı belirtilen Yusuf Düzgün (60), Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde ölü bulundu.

Olay, saat 12.00 sıralarında, Altındağ ilçesinde meydana geldi. Talatpaşa Bulvarı'nda yürüyenler, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önündeki kaldırımda hareketsiz yatan kişiyi görünce polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, üzerinden Yusuf Düzgün kimliği çıkan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede ise kimsesiz olan Düzgün'ün bölgede sürekli yol kenarlarında ve bazı otellerde kaldığı tespit edildi. Yusuf Düzgün'ün cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • ademoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    O hastane kapatılalı 3yıl oldu.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    dikkat---hastane önünde deniyor-- adamcağız belki hasta olunca hastaneye hastayım diye gitti,kılık kıyayefetinden,ve sigortasız ,parasız oluşundan kovvulup kapı dışarı etti,dilenci sanıp içeri bile sokmamışlardır. hasteneye o kadar doktor,hemşire,hastabakıcı ve insan girip çıkıyor,biri adamın halinden durumunu farketmedimi,para koparmak için numara yapıyormu sandılar. yuh olsun insanlık ölmüş.
    Cevapla
  • hanli 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen de searyoyu yazdınız helal olsun.
  • zere 1 yıl önce Şikayet Et
    siz görseniz hemen koluna girerdiniz değil mi? gerçekten hayran oldum.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.