Ankara

Ankara’da indirim izdihamı! Mağaza açılışını duyan koştu

15:52 10 Eylül 2022
Ankara’da indirim izdihamı! Mağaza açılışını duyan koştu

Ankara’da bir elektronik ve ev mağazasının açılış gününde yapılan indirim izdihama sebep oldu. Mağazaya akın ederek ucuza ürün almak isteyen Ankaralı vatandaşların bazıları izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi yaşadı.

Etimesgut ilçesi Elvankent semtinde açılışı gerçekleştirilen mağazada açılışa özel birçok üründe yüzde 50’yi bulan indirim uygulandı. İndirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar ise mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kepenklerin açılmasıyla birlikte içeriye girmeye çalışan onlarca kişi izdiham oluşmasına neden oldu. İndirimli ürünlerden almak isteyenler birbirleriyle yarışırken, bazı kişiler ezilme tehlikesi geçirdi.

PİYASA ALTINA ÜNLÜ BİR TELEFON SATILDI

İndirimlerle ilgi bilgi veren firma yetkilisi Burcu Genç, “Firma olarak müşterilerimizi mutlu etmeyi ve onlara değişik imkanlar sunmayı seviyoruz. Bugün de belirli ürünlerde birçok kampanya düzenledik. Bundan da bütün müşterilerimiz yararlandı. Çok yoğun bir ilgi var. Dışarıdaki fiyatlarla buradakiler arasında çok büyük indirim var. İnanılmaz bir ilgi oluyor. Çok ünlü bir telefon markasının pahalı bir modelini piyasanın çok altında sattık. İndirimlerimiz cumartesi ve pazar devam edecek” dedi.

"FİYATLAR DIŞARIYA GÖRE UYGUN"

Müşterilerden Ufuk Bülbül ise, “Gayet güzel bir indirim olduğunu görüyorum. Önceki fiyatları da biliyorum çünkü. Güzel indirimler yapılmış. Şu anki talepte ondan kaynaklı. Fiyatlar dışarıya göre uygun. Su ısıtma makinesi almayı düşünüyorum. Yukarıda da indirimli fiyatlar varsa oturma grubu bakacağım. Ürünler de güzel. Daha öncenden de alışveriş yapmıştım. Ödemeler de kolay yapılabiliyor” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.