Ankara

6 çocuğa cinsel istismarda bulunan sanık hakkında 400 yıl hapis istemiyle dava açıldı

13:17 09 Ekim 2022 18 Yorum Var
6 çocuğa cinsel istismarda bulunan sanık hakkında 400 yıl hapis istemiyle dava açıldı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde birlikte yaşadığı kadının çocuğu da dahil olmak üzere 6 çocuğa cinsel istismarda bulunan sanık hakkında 400 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Olay, Polatlı'ya bağlı Şabanözü Mahallesi'nde yaşandı. Y.K. isimli şahsın, üvey çocuğu başta olmak üzere 4'ü erkek, 2'si kız toplamda 6 çocuğu istismar ettiği ortaya çıktı. Savcılığın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde sanıklara ait evlerde yapılan aramalarda el geçirilen CD'lerde, mağdurlara yönelik istismardan görüntüler ortaya çıktı. Diğer mağdurların da şikayetçi olduğu tutuklu sanık Y.K. hakkında, 'zincirleme olarak çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'çocuğa karşı cinsel amaçla cebir ve tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak,' 'tehdit' gibi suçlardan 400 yıla kadar; bazı mağdurlara yönelik suçlara yardım ettiği iddiasıyla da birlikte yaşadığı A.P. hakkında 200 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını versin bunların idam edilmeli bu sapık şerefiz kansız köpekler
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    Ciciş Kardeşler den Esra idi galiba benzeri seyi yapti en az ceza alsin diye butun kanunlar calisiyor idi zorla on yil kadar verdiler belki cikti bile ifade belli hap aldim arkol aldim hatirlamiyorum belki erkek bana yapti ayni ifadeyi baskasi verse arkasi saglam degil ise dunyanin cezasi istenir sapik diye butun gazete haber yapar arkan saglam ise konu helen kapanir
    Cevapla
  • Derler 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşam hakkı olmamalı, bunun gibiler için örnek teşkil etsin diye ibreti alem için ne gerekiyorsa o yapılmalıdır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hapiste gerekeni yaparlar
    Cevapla
  • hkn 1 yıl önce Şikayet Et
    dilerim icerde icabina bakarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.