Ankara

Ankara'da metrelerce yükseklikteki kayalıktan düşen 17 yaşındaki gencin acı ölümü

16:20 17 Kasım 2022 1 Yorum Var
Ankara'da metrelerce yükseklikteki kayalıktan düşen 17 yaşındaki gencin acı ölümü

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Beytullah Alkan, arkadaşlarıyla birlikte oturduğu kayalığın tepesinde dengesini kaybederek yere çakıldı. Kanlar içinde kalan genç, hayatını kaybetti.

Olay, dün gündüz saatlerinde Mamak’ın Mutlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Beytullah Alkan (17) arkadaşlarıyla bölgede bulunan kayalıklarda oturduğu esnada dengesini kaybederek düştü.

KAYALIKTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Yüksek mesafeden yere çakılan genci görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içerisinde kalan ve ağır yaralanan Alkan, ambulansla hastaneye götürüldüğü esnada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP TOPRAĞA VERİLDİ

Cansız bedeni Adli Tıp Kurum’una götürülen Alkan’ın aşağı itilme ihtimali de bulunurken, kesin ölüm sebebinin Adli Tıp’tan çıkacak raporun ardından kesinleşeceği öğrenildi. Talihsiz gencin cansız bedeni Mamak Ortaköy Mezarlığı’nda bulunan Ortaköy Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

'YA DÜŞMÜŞ YA ATILMIŞ'

Olayın tanıklarından Hüseyin Kara, “Mahallemizde, 19 yaşındaki Beytullah arkadaşımız, arkadaşlarıyla birlikte otururken ya düşmüş ya da atılmış. Kanlar içinde kalmış ve hastaneye götürülürken vefat etmiş. Durumu ağırdı. Bugün de cenazesi var. Polisler araştırıyor. Çok yüksek kayalıklardan düşmüş” dedi.

'KALBİ TEMİZ, İYİ BİR İNSANDI'

Bir diğer tanık İhsan Bağcat Haydar ise “Arkadaşımızdı, aynı mahallede oturuyorduk. İyi çocuktu. Haberini duyunca çok üzüldük. Kayalıklardan düşmüş. Arkadaşlarıyla otururken düşmüş. Kalbi temiz, iyi bir insandı” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Misafir0815 1 yıl önce Şikayet Et
    Mutlu Mahallesine cok aci bir son. Cok yazzik. Allah rahmet eylesin. Arkada kalanlarada sabirlar dilerim.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.