Ankara

Ankara'da dehşete düşüren olay: Kafası koparılmış 45 günlük ceset bulundu!

20:20 14 Nisan 2023 2 Yorum Var
Ankara'da dehşete düşüren olay: Kafası koparılmış 45 günlük ceset bulundu!

Ankara Armutludere mevkiinde koyunlarını gezdirmeye çıkan bir çoban tarafından kafası koparılmış 45 günlük ceset bulundu.

Olay, Kadıköy Mahallesi Armutludere mevkiindeki otluk arazide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, koyunlarını meraya çıkaran çoban Sabit Yürük, ağaçlar arasında bir kafatasına rastladı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, kafatasının bir insana ait olduğunu belirleyerek, cesedin kalan kısmını aramaya başladı. Ekipler, bir günlük çalışmanın ardından cesetten kalan kemikleri de bularak incelenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

45 GÜN ÖNCE İŞLENDİĞİ BELİRLENDİ

Öldürülen kişi ile katil zanlısının yabancı uyruklu olma ihtimali üzerinde durulurken, jandarma ekiplerince tespit edilen bir şüphelinin yakalanmasına ve olayın aydınlatılmasına yönelik çok yönlü çalışma başlatıldığı belirtildi. Cinayetin ise yaklaşık 45 gün önce işlendiği aktarıldı.

'VAHŞİ ŞEKİLDE BİR CİNAYET İŞLENMİŞ'

Sabit Yürük, cesedi tesadüfen bulduğunu söyleyerek, “Koyun sürüsünü dolaştırdıktan sonra Armutludere köyüne gidiyordum. O sırada yerde ceset görünce bakmaya gittim. Köyümüzün muhtarına durumu bildirdim. O da jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Adamı keserek öldürdükten sonra buradaki çalılara atmışlar. Burası tenha bir yer olduğu için cinayet yeri olarak uygun bulmuşlar sanırım. Adamın kafasını kesmişler, vücudunu parçalamışlar. Vahşi şekilde bir cinayet işlenmiş. Ceset burada 45 gün kalmış. Tesadüfen görmüştüm cesedi. Yoksa uzun süre daha kalırdı burada. Köyümüzde yabancı uyruklu kişiler çalışıyor. Ölen kişinin o olduğunu düşünüyoruz. Öldüren kişi de yabancı uyruklu olabilir. Çünkü köyümüzde bu tür olayları yapan kişiler olmaz” dedi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    kesin afganlılardır işin içinde ya namus yada alacak verecek meselesi vardır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    dayı olayı çözmüş. jandarmaya iş kalmamış.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.