Ankara

Ankara-İstanbul otobanında dehşete düşüren kaza: 3 ölü, 1 yaralı

10:28 22 Temmuz 2023 6 Yorum Var
Ankara-İstanbul otobanında dehşete düşüren kaza: 3 ölü, 1 yaralı

Ankara-İstanbul otoban yolu Çamlıdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çamlıdere Doğanlar Mahallesi Kocalar dinlenme tesisine gelmeden Ankara istikameti otoyol üzerinde meydana gelen kazada, 8166 AGG Plakalı Tıra 34 RT4 954 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada binek aracın şoförü Hüseyin Ö. ile yolcular Muhammet Ö. Fatma Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan yolcu Zeynep Rümeysa Ö. ağır yaralı olarak çıkartılarak ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Hidatey 9 ay önce Şikayet Et
    Tır şoförlerine SİNYAL nasıl verilir eğitimi veriniz efendim. Sinyal kullanmayı bilmeyen ben öyle şoförüm böyle şoförüm demesin. sadece cahil biridir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • halk 9 ay önce Şikayet Et
    ölenlere allah rahmet eylesın aslında tır lar yola çıkmamalı tarladan gitmeli,sen aracını kullanmasını bilmiyorsan suç başkasının değildır ,trafikte bir kural vardır ,her an durabileceğin hızla gideceksın, 100 km den sonra aracın kontrolu sende değildır ,
    Cevapla
  • emre93 9 ay önce Şikayet Et
    Tirin durdugu yere bakarmisiniz ? O tir en sag seritte olsa hic bi zaman en sol seritte bulmaz kendini . Tirlar zaten arabalardan hizli gider olmus ceza yokki memlekette.
    Cevapla
  • Mete 9 ay önce Şikayet Et
    Tırların arkası ölüm tuzağı gibi çok kişi ölüyor kasanın altına girmecek şekilde dizayn edilse belki ölmeyeceklerdi
    Cevapla
  • Ruhi 9 ay önce Şikayet Et
    O hızla arkası dolu olsa bile paket olur
    İlk beğenen sen ol
  • yolcu 9 ay önce Şikayet Et
    Tırcıların hatalı sollamasından kaynaklı oluyor bu denli kazaların çoğu bende bolu yolunda büyük kaza atlattım orta şeritte giderken önden giden tır sinyal vermeden sola kırdı önündeki tırı sollamaya kalkıştı aramızdaki mesafeden dolayı aniden firene bastım sola kaçamadım arkamdan da süratli araç geliyordu 2 türlü büyük kazaya neden olacaktı Allah korudu buna bi önlem alınması lazım
    Cevapla
  • Ruhi 9 ay önce Şikayet Et
    Tır ve kamyon şoförleri çok dikkatli olmalı. Bi kaç kez aynı kazaları atlattım. Her araç çocuk yaşlı can taşıyor Lütfen sabırla ve düşünerek hareket edin.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.