Ankara

Ankara'da dehşet! İçki içme teklifini geri çeviren akrabasını öldürdü

15:27 25 Temmuz 2023 6 Yorum Var
Ankara'da dehşet! İçki içme teklifini geri çeviren akrabasını öldürdü

Ankara'da Salih Boyu, içki içme teklifini geri çeviren akrabası Mehmet Kıranşal'ı çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdü.

Olay, 19 Temmuz'da akşam saatlerinde Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi’nde meydana geldi. Salih Boyu, Faik Kölge ve eşi Zekiye Kölge, Mehmet Karanşal'ı evine giderek, içki içmeye davet etti. Evin önüne inen Kıranşal, teklifi geri çevirdi. Kıranşal, Salih Boyu ve Faik Kölge’nin evin önünden ayrılmaması üzerine elinde sopayla geri dönüp, gitmelerini isteyince tartışma çıktı. Kavgaya dönen olayda Salih Boyu, Mehmet Kıranşal’ı bıçaklayıp kaçtı. Mehmet Kıranşal, kaldırıldığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan şüpheli Salih Boyu, Mamak Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Salih Boyu, emniyetteki ifadesinde, "Gün içerisinde alkol aldık. Daha sonra Mehmet’in evinin önünde sohbet ederken uzaktan akrabam olan Mehmet yanımıza geldi. Şakalaşmadan dolayı kavga çıktı. Mehmet bize sallama ile saldırdı. Kendimi korumak için cebinden çıkardığım bıçak ile karşılık verdim. Bıçağı olay yerinden kaçarken attım" dedi. Salih Boyu, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    artık idam gelsin
    Cevapla
  • esas 9 ay önce Şikayet Et
    Sanki bunların niyeti başka. İçki deyip bir hesaplaşma dertleri var gibi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • kenan 9 ay önce Şikayet Et
    kesin teröristtir bunlar.. sakın lgbt felan olmasın mı :))
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Envers 9 ay önce Şikayet Et
    Mevzunun kaynağı alkolse konusunu bile açmayın çünkü o insanı çağdaş yapıyor. Mesele bı medresede yada camide olsaydı işte siz ozaman manşetleri
    Cevapla
  • mercedes almayin 9 ay önce Şikayet Et
    adam olmaz bunlar davar geldiler davar gidecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.