Ankara

Erkek arkadaşını sokak ortasında öldürdü

09:48 28 Kasım 2023 3 Yorum Var
Erkek arkadaşını sokak ortasında öldürdü

Ankara Mamak'ta Hasan D., tartıştığı kadın arkadaşı N.B. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, saat 22.00 sıralarında Fahri Korutürk Mahallesi 921'inci sokakta meydana geldi. N.B. ile erkek arkadaşı Hasan D. arasında sokakta henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle N.B., üzerinde bulunan tabanca ile Hasan D.'ye ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Hasan D.'nin hayatını kaybettiğini belirlendi. Cinayet şüphelisi N.B. ise olay yerine gelen polis tarafından suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına alındı. N.B.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    ne zamandan beri kadinlar silah tasiyor zaten tasiyamazlarki haaa iste bu oldu yaziklar olsun bu FEMINIST sistemi destekleyenlere Hz Fatima, Hz. Hatice, Hz. Zeynep(Medineden Kerbela, Suriye, Suriyeden Medineye) bunlari örnek alinmasi gerek bizim toplum.. Kadin Anne, Kadin Baci, Kadin Egitmen, kadin Ögretmen, Kadin Toplumun öderi olmasi gerek FEMINIST Oldumu böyle olur iste
    Cevapla
  • Adalet 4 ay önce Şikayet Et
    erkekler öldürünce sorun olmuyor da kadınlar öldürünce mi sorun oluyor. Belki de kendini savundu belki kendisi ölecekti belki adam tehdit ediyordu ne biliyorsun!? Birini öldürmek suçtur elbet kabul edilemez ancak silah taşıyan kadın olunca mı zorunuza gidiyor!
    İlk beğenen sen ol
  • Yyyy 4 ay önce Şikayet Et
    Gündeme bile gelmez haberler birgün verir ertesi gün herkes susar ama kadın olsa meclis bile gündeme getirir ellitane avukat toplanır. İşte adalet. Bakalım müebbet vereceklermi.
    Cevapla
  • Kerim 4 ay önce Şikayet Et
    Kadını kullanmış sonra da kenara atıyor olabilirmi?
    İlk beğenen sen ol
  • Kızıldereli 4 ay önce Şikayet Et
    Eter olun.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.