Ankara

Eski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldü

11:39 14 Aralık 2023 16 Yorum Var
Eski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldü

Ankara Sincan'da eski eşi tarafından silahla başından vurulan 25 yaşındaki Nursena Kozan hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Şafak Şahin (36), eski eşi Nursena Kozan (25) ile Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi Peçenek Caddesi üzerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından ise şüpheli, yanında bulunan ruhsatsız tabancayla eski eşini başından vurarak olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kadın, ambulansla Sincan ilçesinde bir özel hastaneye kaldırıldı. Kozan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli koca ise Sincan Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

16 Yorum Var
  • DERIER06 3 ay önce Şikayet Et
    Birine sıkarken sonucunu o kadar iyi biliyorlar kiiii, ne denir pes doğrusu. zaten ruhsatsız silah hemen hemen herkes de var.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Faruk 4 ay önce Şikayet Et
    Sahi bu kadar kolay ruhsatsız silah taşınabiliyor neden Çünkü cezası zabıtaya yakalan seyyar satıcının cezasından az.Tabi beline takar canın istediğinde çeker birini vurursun.
    Cevapla
  • Zalim 4 ay önce Şikayet Et
    Anında infaz edecek hukuk böyle zalimleri. Boşandın bitti canavar seni daha ne peşine düşüyorsun. Cahillik paçalardan akıyor, bunlar hep bu yüzden. İslami açıdan bu halk artık yetiştirilmeli bu böyle olmaz. Ülke sistemi sil baştan olmalı. Eğtim sistemi, hukuk sistemi değiştireceksin ciddi bir sistem gerek. Eğitemeyen eğitim sistemi ile, yargılamayan adalet sistemi ile daha fazla yürümez.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Yaşasın idam
    Cevapla
  • hhüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Biz nasıl bir millet idik ne hale geldik. Nasıl vereceksin hesabını ruzu mahşerde. Bir canı öldürmenin alemi öldürmek gibi olduğunu bu millete tekrar kim anlatacak :((
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.