Ankara

Ankara'da köpek dehşeti: 11 büyükbaş hayvanı telef ettiler

09:56 02 Şubat 2024 9 Yorum Var
Ankara'da köpek dehşeti: 11 büyükbaş hayvanı telef ettiler

Ankara Ayaş'ta başıboş köpekler girdikleri ahırda 11 büyükbaş hayvanı telef etti.

Alınan bilgiye göre, Ayaş ilçesi Ortaberket Mahallesi'nde Yücel Koç’a ait ahıra giren başıboş köpekler 7’si dana 4’ü düve olmak üzere 11 büyükbaş hayvanı telef etti. Yücel Koç, “Sabah saat 11 civarı çoban aradı, ahıra köpekler girmiş hayvanlara saldırmış diye aradı. Ahıra geldiğimde 7’si dana 4’ü damızlık olan 11 hayvanımın telef edildiğini gördüm. Kamera kayıtlarına baktığımda ahıra giren köpeklerin hiçbirinde kulak küpesi olmadığını gördüm. Toplam zararım şu an için 550 bin lira" dedi.

Öte yandan, olay yerine gelen Ankara Büyükşehir Belediye ekipleri başıboş köpekleri barınaklara götürdü. Ankara İl Jandarma Çevre Koruma timlerince gerekli adli idari işlemler başlatıldı.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • ADANALI 2 ay önce Şikayet Et
    Sokak köpeklerini, hayvanlari, canlilari katletmek çözüm degildir.Barinaklar yapilmalidir.Bu islerden,sokak köpeklerinden belediyeler sorumludur.Vatandas olarak bu konuda çözüm bulmayana, hizmet etmeyene oy vermeyin.Konu bu kadar basit.
    Cevapla
  • fakir 2 ay önce Şikayet Et
    Önce o köpekleri telef etsinler, sonra da belediyeyi mahkemeye versinler. Ülkede Suriyeli ve kaçak mülteci istilası yetmezmiş gibi, birde köpek terörü var..
    Cevapla
  • ADANALI 2 ay önce Şikayet Et
    Merhamet, sadece ÎMAN’li, Înançli, insnlarda olur.Ahirdaki Savunmasiz ve zavalli hayvanlar aci çekerek ölmüsler.Adam hiç utanmadan sadece bu kadar para kaybim var diyerek olayin maddi trafini düsünüyor ! Hayvanlarin bakimi ve korunmasi için tedbir almayan sorumsuz insanlara devlet kurumlari asla izin vermemelidir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • MUSTAFA 2 ay önce Şikayet Et
    Hindistan'ı geçtik Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • mesut baş 2 ay önce Şikayet Et
    kğpekler üç taneden sonra çeteleşiyor herkeze saldırıyor bonların itlaf edilmesi için daha ne kadar insan ve hayvanın ölmesi gerekiyor insan hayatı her şeyden önemlidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.