Ankara

Ankara'da sokak köpeği tartışması: Eylemciler vatandaşın burnunu kırdı

17:18 14 Mart 2025 18 Yorum Var
Ankara'da sokak köpeği tartışması: Eylemciler vatandaşın burnunu kırdı

Ankara'da başıboş sokak köpeklerinin toplanmasına karşı çıkan bir grubun, yasaların uygulandığını dile getiren Fatih Fethi Aksoy isimli vatandaşı darbederek burnunu kırdığı ileri sürüldü.

Olay, 13 Mart Perşembe günü Çankaya ilçesinde meydana geldi. 

Alınan bilgiye göre, öğle saatleri ilçeye gelen ekipler başıboş köpekleri topladı. 

KATİLLER  ŞEKLİNDE SLOGAN ATILDI 

Ekiplerin olay yerinden ayrılmasının ardından muhtarlık binası önüne gelen bir grup, sokak köpeklerinin toplanmasına tepki göstererek, "Katiller" şeklinde slogan attığı ileri sürüldü. 

VATANDAŞIN BURNUNU KIRDILAR 

Bu sırada Çiğdemim Eğitim, Çevre ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Fethi Aksoy, gruba yasaların uygulandığını dile getirdiği öğrenildi. 

Slogan aran grup, Aksoy'a saldırarak darbetti. Olayın ardından 100. Yıl Hastanesi'ne kaldırılan Aksoy'un burnunun kırıldığı tespit edildi.

Fatih Fethi Aksoy

"BURNUMA YUMRUK ATTI"

Darp raporu alarak şikayetçi olduğunu belirten Fatih Fethi Aksoy, "Başka bir etkinlik için hazırlık yapmıştık. Gitmek üzereyken kaldırımın kenarında 10-15 kişilik bir grup 'Katiller' diye bağırarak muhtarlığa doğru yürümeye başladılar. Ben de araçtan indim, yanlarına gittim. Yaşlı bir köpeği vermemek için mücadele ettiğimizi ifade ettim. 'Siz nasıl böyle bir şey söylüyorsunuz?' dememe kalmadan gruptan bir erkek uçarak burnuma yumruk attı. Sonrasında arbede devam etti tabii. Benim kolumu tuttular, o sırada birkaç darbe daha aldım. Sonrasında yere düştüm, gelenler ayırdılar. Saldıran arkadaşı mahalleden uzaklaştırmışlar. Sonradan öğrendiğim üzere de mahallemizde yaşamayan sözde hayvansevermiş." diye konuştu.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • afacan 1 ay önce Şikayet Et
    bu hayvanlara yuz vermeyin dernek hayvan diye vurgun yapan cete mafia bunlar bakacak ise alsin evinde baksin erdogan takimi secim zamani hangi yuz ile cikacak halkin karsisina en basit konuya bile care bulamiyolar artik
    Cevapla
  • Ersever 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rızası için, sözde hayvan severler toplanıp eylem yaparsa ki bunlar bir avuç insan, okadar çoğunluğu bastırıyor, bu eylemi gören herkes, o eylemcileri doğduğuna pişman etsin, kim bunlar yav.
    Cevapla
  • Yavuz 1 ay önce Şikayet Et
    Bütün itler ölen, hatta yaralanan 1 tane bile çocuğun tırnağı edemez! Hepsini toplatın ve ya çine ihrac edin, ya kısır edip barınaklara tıkın ya da yok edin NOKTA başlarım sizin hayvan severliğinize
    Cevapla
  • Selim 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye ve hatta Dünyaya en büyük zararı 2 ayaklı köpekler vermiştir.
    Cevapla
  • ALİ çelik 1 ay önce Şikayet Et
    Çok ağır cezalar gelmelidir köpeklerin kontrolü belediye sorumlu tutulmalı ve büyük tazminat odemeliler köpek ler ölmesin barınaklar yapılsın orada bakılsın belediye o kadar para alıyor köpek bakmakla yükümlü olmalı tepki verini de içerde Bir ay yatiracasin ikinci tekrarda altı ay bakalım kimler tepki veriyor görelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.