Ankara'da korkunç iddia: Gelini tarafından darbedilen kadın öldü!
Ankara'da gelini tarafından darbedildiği iddia edilen Nadiye S. (86), iki haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Olay, 18 Ekim akşamı Keçiören ilçesi Bademlik Yolu Caddesi'nde yer alan bir apartman dairesinde meydana geldi.
İddialara göre, A.S. (54) isimli kadın, sürekli tartıştığı eşi F.S. (64) ve kayınvalidesi Nadiye S.'yi darbetti.
İKİ HAFTALIK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
Uğradığı saldırı nedeniyle hastaneye kaldırılan Nadiye S. yoğun bakıma alındı.
Nadiye S., iki haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
İstanbul'da gürültü vahşeti! Komşusu kurşun yağdırdı: 1 ölü 2 yaralı
Melisa'nın ölümün ilişkin yeni gelişme!
Olmayan inşaat demir satarak 19 milyon lira vurgun yaptılar: 22 tutuklu!

GELİN GÖZLATINA ALINDI
Nadiye S.'nin cenazesi memleketi Çankırı'da toprağa verilirken, gelini A.S. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KARI KOCANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Emniyette ifadesi alınan koca F.S.'nin eşinin kendisini ve annesini sürekli darbettiğini, tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu ileri sürdüğü öğrenildi.
Şüpheli A.S.'nin ise iddiaları reddederek, şiddete uğrayanın kendisi olduğunu öne sürdüğü öğrenildi.


YORUMLAR
5 Yorum Var