Antalya

Antalya'da ormanlık alandaki yangın

15:00 28 Ağustos 2015
Antalya'da ormanlık alandaki yangın

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Çakırlar Mahallesi'nde 5 işletmenin zarar gördüğü yangının ardından iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret etti

 Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bir mahallede çıkan yangında iş yerleri zarar gören vatandaşı ziyaret ederek, geçmiş olsun diledi.

Belediye Başkanı Böcek, Çakırlar Mahallesi'nde yangının çıktığı alanda incelemelerde bulundu. 

Mahalle muhtarı Özkan Yavuz'dan yaşananlarla ilgili bilgi alan Böcek, gazetecilere yaptığı açıklamada, acılarının büyük olduğunu, tek tesellilerinin ise can kaybı yaşanmaması olduğunu belirtti. 

Bölgedeki vatandaş ve esnafın yarasını sarmak için Konyaaltı Belediyesi olarak gerekeni en kısa zamanda yapacaklarını belirten Böcek, şöyle konuştu:

"Yangın haberini aldığım andan itibaren ekiplerimizi olay yerine göndererek söndürme çalışmalarına destek olduk. Şimdi esnafımızın ve vatandaşımızın yaralarını sarma zamanı. Gelecek hafta yapılacak Konyaaltı Belediye Meclisi'nde konuyu görüşerek, vatandaşlarımızın acılarını azaltmak adına gerekli katkıları yapacağız. Yapılacak çalışma ve katkıların takipçisiyim."

Çakırlar'da dün gece saatlerinde çıkan yangında, 5 işletme ve yaklaşık 10 dönümlük ormanlık alan zarar görmüştü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.