Antalya

EXPO 2016 Antalya'nın web sitesi yenilendi

14:40 31 Ağustos 2015
EXPO 2016 Antalya'nın web sitesi yenilendi

EXPO 2016 Antalya'nın resmi internet sitesi www.expo2016antalya.org.tr yeniden düzenlendi

 EXPO 2016 Antalya'nın resmi internet sitesi www.expo2016antalya.org.tr hem görünüm hem de içerik açısından yenilendi. 

EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan açıklamada, 23 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek resmi açılışa kadar EXPO'nun tanıtımı ve bilinirliğini artırmak için internet ve sosyal medyaya büyük önem verildiği, bu kapsamda EXPO 2016 Antalya'nın web sitesinin de yeniden tasarlandığı belirtildi.

Açıklamada, yeni web sitesinin EXPO 2016 Antalya ile ilgili merak edilen sorulara rahatlıkla cevap alınabilecek şekilde düzenlendiği ifade edilerek, sayfayı ziyaret edenlerin EXPO'nun tarihi, kazandırdıkları ve EXPO 2016'nın hedeflerinin neler olduğuna ilişkin detaylı bilgilere ulaşabildiği kaydedildi.

Sitede, EXPO 2016 Antalya sergi alanında yer alacak yapıların görselleriyle birlikte incelenebildiği ifade edilerek, hali hazırda süren faaliyetlerin ve açılıştan sonra sergi alanında gerçekleştirilecek aktivitelerin yer ve zamanına da ulaşılabileceği bildirildi.

Açıklamada, sitenin 'haberler' başlığı altında EXPO 2016 Antalya'nın hazırlık aşamasında alana gelen katılımcı ülke heyetlerinin ziyaretleri, ünlüler ormanına ağaç diken sanatçıların ve alanda yürütülen inşaat faaliyetlerinin haberlerinin yer aldığı vurgulanarak, sitenin ana sayfasında ise EXPO 2016 Antaya'nın maskotları Ece-Efe'nin tanıtımının yapıldığı aktarıldı.

Web sitesinin yabancı dildeki sayfa çevirilerinin son düzeltmelerinin turizm sektöründe uzun yıllar rehber ve çevirmen olarak çalışan turizm gönüllüleri tarafından yapıldığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

 "Bir süreden beri Türkçe, İngilizce, Arapça ve Çince yayın yapan web sitesi, bugün gece yarısından itibaren Rusça, Fransızca, Almanca ve İspanyolca dahil 8 dilde yayın yapmaya başlayacak. Önümüzdeki günlerde katılımcı ülkelerden de gelen yoğun talep doğrultusunda Japonca ve Korece dillerinde de yayın yapar hale gelecek." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.