Antalya

Antalya'da teröre "sarı" tepki

14:45 09 Eylül 2015
Antalya'da teröre "sarı" tepki

Antalya'daki bine yakın taksici, Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla konvoy oluşturdu

Antalya'daki taksiciler, son dönemde yaşanan terör saldırılarına oluşturdukları konvoyla tepki gösterdi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası önünde buluşan bine yakın taksici, otomobillerini Türk bayrakları ile süsledi. Bir süre terörü lanetleyen sloganlar atan taksiciler, daha sonra Dumlupınar Bulvarı'ndan Akdeniz Bulvarı'na doğru yola çıktı.

Taksicilere çevrede bulunan vatandaşlar da alkışlar ve sloganlarla destek verdi. Polis ekiplerinin de güzergahta önlem aldığı konvoy, Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde sona erdi.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, son günlerde yaşanan terör olaylarının taksicileri derinden üzdüğünü söyledi. Taksicilerinin şehit ailelerinin acısını hissettiğini ifade eden Alkan, terör sorununun sona erdirilmesi gerektiğini kaydetti.

Konvoya katılan taksicilerden Arif Düzgün ise terör saldırılarının ve şehit haberlerinin kendisini çok üzdüğünü dile getirdi. Terör olaylarının sona ermesi için herkesin çaba göstermesi gerektiğini kaydeden Düzgün, terörü lanetlediklerini ve her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını vurguladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.