Antalya

Yardım parasının kalanını hastaneye bağışladı

12:32 10 Eylül 2015
Yardım parasının kalanını hastaneye bağışladı

Yakalandığı kanser nedeniyle hayatını kaybeden pilot Tayfun Hacıoğlu'nun tedavisi için toplanan yardım parasının kullanılmayan bölümü, Hacıoğlu'nun eşi tarafından Atatürk Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Merkezine bağışlandı.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya'da yaşayan ve kanserden yaşamını yitiren kaptan pilot Tayfun Hacıoğlu'nun (48) tedavisi için toplanan yardım paralarının tümü harcanmadı.

Hacıoğlu'nun eşi Handan Hacıoğlu (45) da kalan yardım parasıyla pilotun tedavi gördüğü Atatürk Devlet Hastanesinin Hemodiyaliz Merkezine 4 diyaliz makinesi bağışladı. 

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, düzenlenen törenle Hacıoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.

Törende konuşan iki çocuk annesi Handan Hacıoğlu, eşinin vefatından sonra yardım parasıyla ne yapabileceğini düşündüğünü belirterek, "Yardım paralarının kalan kısmını bu şekilde değerlendirerek onun ruhunun rahat ve huzur içinde olmasını sağlamak istedim" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.