Antalya

Terörü saldırılarına "Vosvos"larla protesto

16:11 13 Eylül 2015
Terörü saldırılarına "Vosvos"larla protesto

Antalya'da, terör saldırılarını protesto etmek için, 35 klasik Volkswagen araç ile şehir turu düzenlendi

 Antalya Vosvos Severler Kulübü (VosTalya'07) üyeleri, Türkiye'de son zamanlarda yaşanan terör olaylarını protesto etmek için Volkswagen marka 35 klasik otomobille şehir turu yaptı.

Konyaaltı Belediyesi'nin bulunduğu Atatürk Caddesi'nde bir araya gelen grup, otomobillerine Türk bayrakları ve siyah kurdeleler ile "Vosvoslar hiç bu kadar renksiz olmamıştı" yazılı afişler astı.

Antalya Vosvos Severler Kulübü Başkanı Fatih Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitlere saygı, şehit ailelerine destek ve anlamsız terörü lanetlemek amacıyla söz konusu turu düzenlediklerini söyledi.

"Vosvos"ların zamanında Almanya'da Adolf Hitler'in isteği üzerine savaş için üretilen araçlar olduğunu öne süren Özer, şimdi ise vosvosların dostluk ve barışı simgeleyen araçlar olduğunu ifade etti.

Özer, tüm Türkiye'de vosvos kullanıcıları olarak eş zamanlı etkinlik gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Türkiye genelinde vosvos kullanıcıları olarak teröre karşı sesimizi duyurmak istiyoruz. Türk milletinin teröre karşı ortaya koymuş olduğu tepkiye biz de destek veriyoruz" dedi.

Daha sonra vosvos kullanıcıları araçlarına binerek oluşturdukları konvoyla, Konyaaltı Sahili, Atatürk Caddesi, Liman, Yüzüncü Yıl Caddesinden, Konyaaltı Varyant'a kadar şehir turu gerçekleştirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.