Antalya

Terör saldırılarına tepkiler

20:32 15 Eylül 2015
Terör saldırılarına tepkiler

Antalya'da Bem-Bir-Sen üyesi bir grup, dayanışma ve kardeşliğin pekişmesi amacıyla, Doğu illerine seyahat eden yolculara karanfil ve çikolata dağıttı

Antalya'da Bem-Bir-Sen üyesi bir grup, dayanışma ve kardeşliğin pekişmesi amacıyla, otobüsle Doğu illerine yolculuk yapanlara karanfil ve çikolata dağıttı.

Son günlerdeki terör saldırılarının ardından bazı illerde yaşanan olaylara tepki gösteren grup, Antalya şehirler arası terminal işletmesine gitti.  

Bem-Bir-Sen üyeleri terminalden Doğu illerine gidenlere karanfil ve çikolata dağıtarak, kardeşlik bağlarının pekişmesi temennisinde bulundu.

Grup adına açıklama yapan Bem-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Adem Deveci, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Müslümanların kardeş olduğunu ve birlikte hareket etmesi gerektiğini belirten Deveci, otogarlarda Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen ve giden otobüs firmalarına karanfil ve çikolatayı kardeşlik bağlarının pekişmesi için dağıtıklarını söyledi.

Deveci, "Et ve tırnak birinden ayrılmaz. Türk ve Kürt milleti kardeştir. Kardeş olmamız da gerekiyor. Zaten dinimiz de 'Müslümanlar kardeştir' diyor" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.