Antalya

Elmalı'da "Hoş geldin bebek" projesi

10:46 16 Eylül 2015
Elmalı'da "Hoş geldin bebek" projesi

 Elmalı Belediyesi tarafından yeni bebek sahibi ailelere yönelik yürütülen "Hoş Geldin Bebek Projesi", yeni bebek sahibi olan ailelerin mutluluğuna mutluluk katıyor.

Elmalı Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında, yeni bebek sahibi olan aileler evlerinde ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin'in eşi Dilek Öztekin ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Durmuş Altan koordinatörlüğünde yürütülen proje kapsamında her hafta ilçede yeni bebek sahibi aileler evlerinde ziyaret ediliyor. Ziyarette ailelerin ihtiyaçları değerlendirilirken, yeni doğan bebekler için ailelere hediye veriliyor. 

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, böyle bir uygulamayı başlatarak, ilçede yeni bebek sahibi olmuş ailelerin mutluluğuna ortak olmak istediklerini söyledi.

Proje kapsamında her hafta ilçede yeni doğan bebeklerin ailelerinin ziyaret edildiğini ifade eden Öztekin, şöyle konuştu:

"Projemiz, eşim ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüzce yürütülüyor. Bu projede yeni bebek sahibi olan ailelerimizin mutluluğuna ortak olmak, anne-babalık duygusunu yaşayan ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu göstermekti. Projemiz halkımız tarafından büyük beğeni görüyor, ziyaret edilen aileler memnuniyetlerini dile getiriyorlar. İnşallah projemizi bu şekilde devam ettireceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.