Antalya

Yaz spor okulunda kitap okuyan öğrencilere hediye top

11:34 22 Eylül 2015
Yaz spor okulunda kitap okuyan öğrencilere hediye top

 Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce organize edilen yaz spor okuluna katılan minik sporcular, kendilerine verilen kitapları okumaları karşılığında top ile ödüllendirildi.

Kumluca Belediyesi tarafından temmuz ayı içinde başlatılan ve yaklaşık iki ay süren yaz spor okulları sona erdi. Yaz spor okullarının sona ermesi dolayısıyla düzenlenen törene Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, yaz spor okullarına katılan öğrenciler ve velileri katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaz spor okullarının açılışında öğrencilere birer kitap dağıttıklarını bu kitapları yaz boyunca okumalarını istediklerini hatırlattı. Bugün burada verilen kitaplarını okuyan öğrencilerin ödüllendirileceğini ifade eden Çetinkaya, böylece hem sporun hem de okumanın aynı anda yapılabileceğini göreceklerini söyledi.

Daha sonra voleybol ve futbol okullarına katılan öğrenciler, yaz spor okullarının açılışında kendilerine dağıtılan kitapları jüri önünde anlattı. Kitaplarını anlatabilen öğrencilere Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından voleybol ve futbol topu hediye edildi.

Çetinkaya, anlatamayan öğrencilere ise kitaplarıyla ilgili birer sayfa özet çıkartarak ilgili birime teslim etmeleri halinde hediye topların verileceğini bildirdi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.