Antalya

Genel seçime doğru

14:27 22 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kumluca ilçesinde seçim çalışması gerçekleştirdi

 AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, seçim çalışmaları kapsamında Kumluca'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Hüseyin Samani, beraberinde Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, İl Başkanı Rıza Sümer, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve partililerle ilk önce Kaymakamı Polat Kara'yı ziyaret etti.

Daha sonra ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunan Samani ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi ve AK Parti hükümeti olarak yaptıkları hizmetleri anlattı.

Samani, AK Parti iktidarı olarak 13 yılda ülkede birçok hizmete imza attıklarını bu hizmetlerin başında sağlık, eğitim, ulaşım ve tarım alanındaki desteklemelerin geldiğini olduğunu ifade etti.

1 Kasım'dan itibaren gübreden KDV'nin tamamen kaldırılacağını belirten Samani, şöyle konuştu:

"Daha çok yapacak hizmetlerimiz var. Ancak bunun için öncelikle istikrarlı bir hükümet, güçlü bir devlet gerekiyor. Biz birlikte olduğumuz zaman, beraber hareket ettiğimiz aman üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Ülkemize, milletimize yapacağımız daha çok hizmet var. İnşallah 1 Kasım’dan sonra hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz."

Samani ve beraberindekiler, Merkez Mahallesi ve Narenciye Mahallesi muhtarlıklarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.