Antalya

Doğaltaş ihracatçıları Çin'e gidiyor

09:50 31 Ekim 2015
Doğaltaş ihracatçıları Çin'e gidiyor

Batı Akdenizli doğaltaş ihracatçıları, bölgenin en büyük doğaltaş alıcısı olan Çin'e gidecek

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), Ekonomi Bakanlığı desteğiyle yürütülen "Batı Akdeniz Maden İhracatının Geliştirilmesi Projesi" çerçevesinde Çin'in Shuitou kentinde düzenlenen Doğaltaş Fuarı'na katılıyor.

Batı Akdeniz'in doğaltaş ihracatını artırmak, Çin'e olan doğaltaş ihracatını daha da geliştirmek ve sektörde yaşanan gelişmeleri yakından takip etmek için Shuito'ya gidecek heyet, kentte doğaltaş ithalatçısı ve bu alanda iş makinesi üreten firmalara da ziyaretler gerçekleştirecek.

Shuitou Doğaltaş Fuarı'nda Batı Akdeniz'i BAİB Maden Komitesi Başkanı Ercan Akın temsil ederken, bölgeden 8 firmanın temsilcisi de Türkiye standındaki yerlerini alacak. Fuara katılan Batı Akdeniz firmaları, bölgenin doğaltaş ürünlerini katılımcılara daha yakından tanıtma imkanı bulacak.

BAİB heyeti ise www.sektorelbilgiagi.org sayfası üzerinden bölgenin doğaltaş firmaları hakkında stant ziyaretçilerini bilgilendirecek. 4 Kasım'da Çin'e gitmek için yola çıkacak heyet, 12 Kasım'da geri dönecek. Fuarda ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.