Antalya

Kreş öğrencileri "ters evi" ziyaret etti

15:12 02 Kasım 2015
Kreş öğrencileri "ters evi" ziyaret etti

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan "ters evi" kreş öğrencileri ziyaret etti

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ve dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyiyle alışılmışın dışında olan "ters evi" kreş öğrencileri ziyaret etti.

Kundu Turizm Bölgesi'nde iç ve dış görüntüsüyle dikkati çeken ve girişimciler Kaan Karahan, Görkem Cantürk ve Tanya Makorava tarafından projesi Rusya'dan getirtilerek yaptırılan "ters evi" özel bir kreşten 16 öğrenci gezdi.

Giriş kapısının bile ters olduğu evde, perdeler, mutfak mobilyaları, tuvalet, yatak odası ve dolaplar ile oturma grupları, çamaşır makinesi gibi bütün eşyalar tavanda yer alıyor. Evi ilk görünce heyecanlanan çocuklar, eve de zıplayarak girdi.

 Kreşin Türkçe öğretmeni Aslı Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu ayki ders konularının evlerle ilgili olduğu için böyle "ters evi" ziyaret ettiklerini söyledi.

Evde her şeyin ters olduğunu hatırlatan Çetin, "Benim bile dikkatimi çekti. Her şeyin tavanda olması çok dikkat çekici. Çocuklar çok zevk aldılar. Konumuzla ilgili olduğu için de bizim için süper bir keşifti. Çocuklar da çok mutlu oldu" dedi.

Çetin, evdeki her şeyin ters oluşunun inanılmaz güzel olduğunu belirterek, evin dikkatli bir şekilde düşünülerek yapıldığını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.