Antalya

Muratpaşa'dan Göktepe'ye kültür merkezi

10:34 06 Kasım 2015
Muratpaşa'dan Göktepe'ye kültür merkezi

Muratpaşa Belediyesi Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Göktepe Belediyesi'ne çok amaçlı kültür merkezi inşa edecek

Muratpaşa Belediyesi, geçen yıl aralık ayında "Kardeş Şehir" protokolü imzaladığı Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Göktepe Belediyesi'ne çok amaçlı kültür merkezi yapacak.

Esentepe Mahallesi'ne yapılacak çok amaçlı kültür merkezi 150 bin liraya yapılacak. 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18. maddesi gereğince yapılacak kültür merkezi ile ilgili protokolü Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay imzaladı.

- "Birçok projeyi birlikte yaşama geçireceğiz"

Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay, çok amaçlı kültür merkezinin, kardeş belediye Muratpaşa tarafından yapılacak olmasının kendilerinin mutlu ettiğini söyledi.

Gelecek üç yılda birçok projeyi birlikte yaşama geçireceklerinin belirten Talay, "Göktepe'de Muratpaşalıları konuk etmekten onur duyacağız. Göktepe bölgesinde bulunan Barçın Yaylası'nda da etkinlikler yapacağız" dedi.

- "Güzel şeyler için mücadele etmek gerekiyor"

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da bütçesi yüksek olan belediyelerin daha düşük bütçeli belediyelere yardım etmesi gerektiğini kaydetti.

Göktepelilerin çok amaçlı kültür merkezi ile sosyal, sanatsal ve kültürel etkinliklerini yapabilecekleri bir alana kavuşacağını anlatan Uysal, "Gerek Göktepe halkı gerekse Muratpaşalı komşularıma hayırlı olsun diyorum. Güzel şeyler için mücadele etmek gerekiyor. Biz de bunu dayanışma, sevgi ve kardeşlik içerisinde yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.