Antalya

Toplum Yararına Çalışma Programı

16:16 17 Kasım 2015 1 Yorum Var
Toplum Yararına Çalışma Programı

Proje kapsamında Antalya'da bin 850 kişi istihdam edildi

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ile İşkur İl Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen Toplum Yararına Çalışma Programı projesi kapsamında bin 850 kişi istihdam edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, söz konusu proje kapsamında İl Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda temizlik, güvenlik, bakım onarım ve çevre düzenlemesi gibi alanlarda çalıştırılmak üzere İşkur İl Müdürlüğü tarafından bin 850 personelin istihdam edildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, öğrencilerimize ideal fiziki mekanlar hazırlarken, onların rahat, temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim ve öğretimlerini sürdürmelerini sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bu doğrultuda okullarımızdaki mevcut kadrolu personelin yanında İşkur İl Müdürlüğü ile yürüttüğümüz çalışmalarla 15 Ekim 2015'ten itibaren istihdam edinen bin 850 personel sayesinde, velilerimize herhangi bir yük getirmeden okullarımız yeterli düzeyde yardımcı hizmet personeline kavuşturulmuştur."

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Damla zigal 7 yıl önce Şikayet Et
    Toplum yararına eğitim proğramı tam bir fiyasko..... Antalya Turizm ve Kültür Bakanlığı'nın açmış olduğu 200 kişilik proğrama başvuru yaptım ve noter kurasında adım çıktı. Çoğu üniversite mezunu ve bayan olan 200 kişiyi bir salona toplayıp, işin arkeolojik kazı ve temizlik olduğunu bunun dışında herhangi bir bölümde kadro olmadığını söylediler. Bu bilgiler ışığında bir kaç sorum olacak? Antalya gibi turistik bir şehirde müzelerde hiç mi personele ihtiyaç yok? Bu bir eğitim proğramıysa kazı çalışmasında ne gibi bir egitim verilebilir? Ve son sorum bu programın neresi toplum yararına? Teşekkürler
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.