Antalya

AK Parti'den sandık görevlilerine teşekkür toplantısı

12:04 18 Kasım 2015
AK Parti'den sandık görevlilerine teşekkür toplantısı

 AK Parti Kumluca İlçe Teşkilatı üyeleri, 1 Kasım'da yapılan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde görev yapan sandık görevlileriyle bir araya geldi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, genel seçimlerde halkın AK Parti'ye tek başına iktidar olma yetkisi verdiğini belirterek, partilerine destek veren seçmenlere teşekkür etti.

Kumluca'da AK Parti'nin oylarında büyük bir artış olduğuna dikkati çeken Yavuzer, ilçe genelinde Beykonak Mahallesi'nde en fazla oy artışı sağlandığını, bunu Salur ve Yeni Mahalle'nin izlediğini söyledi.

Yavuzer, şöyle konuştu:

"İnsanlarımız 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere iki defa seçime gitti. Biz AK Parti teşkilatı olarak, 7 Haziran'daki sonucu da 1 Kasım’daki sonucu da çok iyi biliyoruz ve bu bilinçle bundan sonraki görevimizi yürütmeye çalışacağız. Halkımızın bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Yılmadan, bıkmadan, azimle ülkemize ve milletimize hizmet için çalışacağız. 1 Kasım'da kazanan sadece AK Parti değil, Türkiye'dir, milletimizdir. Milletimiz bu seçimde istikrara, güvene ve huzura oy vermiştir. Kazanılan bu zaferde en büyük pay, sizlerin halkımızın oyuna sahip çıkan sandık görevlilerimizindir. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum."

Seçim sonuçlarına göre AK Parti'nin Antalya'da da tarihinin en büyük başarıyı elde ettiğini kaydeden Yavuzer, bu dönem Antalya'nın batısında AK Parti'den bir milletvekilinin de Meclis'te görev yapacağını belirtti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da 1 Kasım seçimlerinde seçmenin yapılan hizmetleri görerek, doğru ve geleceğe yönelik planlar kurarak oy verdiğini ve bunun da sonucunun da ülkeye istikrar, huzur ve barış olarak yansıdığını söyledi. 

1 Kasım'daki seçimde vatandaşın oyuna sahip çıktığını ifade eden Çetinkaya, "1 Kasım'da vatandaş oyuna sahip çıktı, verdiği oy ile kendisini kimin yönetmesi gerektiğini gösterdi. Bundan dolayıdır ki 1 Kasım seçimi ülke tarihinin en önemli seçimidir. Biz geçmişte olduğu gibi bundan sonra da halkımıza hizmetimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz ve vatandaşımızın bize ve AK Parti kadrolarına duyduğu güveni boşa çıkarmamak için çalışacağız" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.