Antalya

KUTSO'dan öğrencilere eğitim desteği

09:40 20 Kasım 2015
KUTSO'dan öğrencilere eğitim desteği

 Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), gideri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan eğitim desteğini öğrencilere ulaştırdı.

TOBB tarafından ilçede eğitim öğretim gören maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ulaştırılmak üzere gönderilen eğitim paketlerinin teslimi için düzenlenen törene, Kaymakam Polat Kara, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve okul müdürleri katıldı.

Törende konuşan KUTSO Başkanı Günay, yardım paketlerini Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ve merkez ile merkeze bağlı 34 okulda eğitim gören 180 öğrenciye ulaştırılacağını söyledi.

KUTSO olarak faaliyet gösterdikleri Kumluca'nın yanı sıra, Finike, Demre ve Kaş'ta da eğitim yardımı paketi dağıtacaklarını ifade eden Günay, bu yıl için dört ilçede toplamda 670 öğrenciye eğitim yardımı paketi dağıtılacağını belirtti.

Açıklamanın ardından eğitim yardımı paketleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen öğrencilere ulaştırılmak üzere, öğrencilerin okul müdürlerine teslim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.