Antalya

Ünlüler ormanına Kemal Sunal adına ağaç dikildi

10:38 05 Aralık 2015
Ünlüler ormanına Kemal Sunal adına ağaç dikildi

Sanatçının eşi Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal, EXPO 2016 Antalya alanına çınar dikti, ağaca can suyu verdi

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal, EXPO 2016 Antalya alanına, sanatçı adına çınar ağacı dikti.

52. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında kentte bulunan Gül ve Ali Sunal, EXPO 2016 Antalya Ajansının daveti üzerine Aksu ilçesine geldi. Proje ve alanla ilgili bilgi alan Sunal ailesi, Kemal Sunal'ın adını taşıyan çınar ağacını dikti, can suyunu verdi. Gül Sunal ve Ali Sunal, ardından kendi adlarını taşıyan çınar ağaçlarını da toprakla buluşturdu. 

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Gül Sunal, Kemal Sunal'ın isminin büyük bir organizasyonda yaşatılması nedeniyle gurur duyduğunu söyledi. Çınarın yıllarca yaşayan bir ağaç olması nedeniyle de ayrıca mutlu olduğunu ifade eden Sunal, "Bu ağaç bizi temsil edecek. Çok onur duyduk. Antalya'daki bu organizasyon bence dünyadaki örnekleri arasında en güçlüsü olacak. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş" dedi.

Projeye hayran kaldığını ifade eden oyuncu Ali Sunal, "Burası çok gösterişli bir alan haline gelmiş. Sunumu izleyince ülkemle gurur duydum. Böyle bir organizasyona babamın ismi de çok yakışacak. Kemal Sunal, çınar ağacını çok seviyordu. Bu bizi duygulandırdı" diye konuştu.

Sunal ailesine EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği olan şakayık da hediye edildi. 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.