Antalya

"Geleceği Renklendiriyoruz" Projesi

11:25 07 Aralık 2015
"Geleceği Renklendiriyoruz" Projesi

EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın down sendromlu çocuklar için "Geleceği renklendiriyoruz" adlı projesine, oyuncu Nesrin Cavadzade'den de destek geldi.

Kent merkezindeki bir otelde etkinliğe katılan Azeri asıllı Türk oyuncu Nesrin Cavadzade, down sendromlu çocukların eğitmenleri Aslıhan Aksun ve Elif Özcan ile gözetmen Dilek Soydan eşliğinde düzenlenen mandala etkinliğinde renkli tasarımlar yaptı.

Çocuklarla yakından ilgilenen genç oyuncu, zaman zaman duygulandı.

Etkinlikte konuşan Cavadzade, böyle bir projenin parçası olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. İlk kez böyle bir etkinliğe katıldığını belirten Cavadzade, bundan sonra daha net ve kararlı bir şekilde böyle etkinliklerin bir parçası olacağını vurguladı.

"Çok özel bir dersin ortasındayım" diyen Cavadzade, şöyle konuştu:

"Sosyal sorumluluk projelerinden birisinin katılımcısı olduğunuzda şunu çok net fark ediyorsunuz ki, eğitime ihtiyacı olan biziz, dışarıdakiler. Sosyal olarak yeterince farkında olmayan dışarıda olan herkes. Bunu o kadar net hissediyorum ki şu anda. Bu fırsatı bana verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Asıl duyarlı olması gereken ve eğitime ihtiyacı olan bizleriz."

Cavadzade'ye projeye verdiği katkıdan dolayı, EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer tarafından, EXPO'nun sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.