Antalya

Başkan Uysal sabah sporu yapan kadınları ziyaret etti

11:59 07 Aralık 2015
Başkan Uysal sabah sporu yapan kadınları ziyaret etti

 Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yenigöl Mahallesi'nde düzenlenen sabah sporuna katılan şalvarlı ve yazmalı kadınları ziyaret etti. 

Ekonomisi tarıma dayalı  Yenigöl Mahallesi'nde yaşayan kadınlar, müzik eşliğinde yaklaşık iki saat sabah sporu çalışması yapan kadınlar antrenmanın ardından seralarda maydanoz ekip, biçmeye devam ediyor. 

Başkan Uysal, sabah sporuna katılarak şalvarları ve yazmalarıyla antrenman yapıp, antrenmanın ardından seralarda çalışan kadınlarla birlikte spor yaparak onlara destek verdi.

- "Bizden spor yapmayı isteyin yeni olanaklar sunalım"

Spor yapan kadınları çalıştıkları seralarda da ziyaret eden Uysal, burada yaptığı konuşmada, Yenigöl Mahallesi'nde yaşayan kadınların tamamının sabah sporu çalışmalarına katılmasını istedi.

Uysal, "Bizden spor yapmayı isteyin yeni olanaklar sunalım. Burada seralarda çalışan kadınlarımız spor yapsın istiyoruz. Çocuklarınızda haftada üç gün mutlaka spor yapsın. Yapacağınız spor sayesinde daha zinde bir vücuda sahip olacaksınız. Ben de günde bir saat yürüyerek, 16 saat çalışıyorum" dedi.

- "Üzülmeyin. Rusya almazsa İtalya alır"

Rusya ile yaşananlar nedeniyle ürünlerinin para etmediğini söyleyen kadınlara, "Üzülmeyin. Rusya almazsa İtalya alır. İtalya almazsa Bulgaristan alır. Bulgaristan almazsa Gürcistan alır. Verimli topraklarda yetişen ürünler elde kalmaz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.