Antalya

Yoğun bakımdaki taraftara "pankartlı" destek

13:40 11 Aralık 2015
Yoğun bakımdaki taraftara "pankartlı" destek

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren 19 yaşındaki genç için Antalyaspor taraftarları hastane önünde pankart açtı.

Antalya'da yaşayan lise öğrencisi Mehmet Demirci, staj gördüğü iş yerinden motosikletiyle evine dönerken Hürriyet Caddesi'nde hakimiyetini kaybederek yere düştü.

Olay yerinden geçen bir doktor tarafından ilk müdahalesi yapılan Demirci, ardından ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Burada tedavisi yapılan Demirci, hastanenin yoğun bakım ünitesinde yer bulunmadığı için özel bir hastaneye sevk edildi. Bilinci kapalı olan Demirci'nin burada yapılan tetkiklerinde vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve kafatasında da çatlak bulunduğu belirlendi.

- "Gidecek çok maçımız var"

Koyu bir Antalyaspor taraftarı olan Demirci'nin kaza yaptığı öğrenen kırmızı-beyazlı taraftarlar, hastane önüne gelerek arkadaşlarına destek verdi. Demirci'nin arkadaşları hastane önünde "Bizim için diren Mehmet Demirci" yazılı pankart açtı. 

Antalyaspor taraftar gruplarından Red Soldiers Antalyasporlular Derneği üyesi Hüseyin Avcı, Demirci'nin iyi bir Antalyaspor taraftarı olduğunu belirterek, arkadaşlarının kaza yapmasından dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

Avcı, "Onun ayağa kalkacağına inanıyoruz. Dualarımız onunla. Gidecek çok maçımız, deplasmanımız var. Pankartımızı Antalyaspor'un Mersin İdmanyurdu ile bu hafta oynayacağı maçta da açacağız" dedi.

- "Antalyaspor atkısı hayatını kurtarmış"

Taraftarlara teşekkür eden Demirci'nin dedesi Muhammet Demirci ise torunun iyileşmesi için umutla beklediklerini kaydetti.

Torunun Antalyaspor aşığı olduğunu aktaran Demirci, "Boynundan atkıyı hiç eksik etmezdi. Kaza sırasında kafasındaki kask fırlamış. Doktorlar bize boynundaki Antalyaspor atkısının sıkı bağlanması nedeniyle boyunluk görevi gördüğünü söyledi. Antalyaspor atkısı hayatını kurtarmış. Gözlerini açıp yeniden yanımıza ve taraftar arkadaşlarının arasına dönmesi için dua ediyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.