Antalya

Alışveriş merkezlerinde yeni yıl hazırlıkları

10:24 14 Aralık 2015
Alışveriş merkezlerinde yeni yıl hazırlıkları

Yılbaşına sayılı günler kala Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'daki alışveriş merkezleri ve mağaza vitrinleri, yeni yılı simgeleyen çok sayıda maketle süslendi

 Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte alışveriş merkezleri ve mağaza vitrinleri, yeni yıl konseptine göre yeniden düzenlendi. 

Yılbaşına sayılı günler kala hareketlilik gözlenen Antalya'daki alışveriş merkezleri, müşterileri için kırmızı, sarı, yeşil ve beyaz ışıklarla süslendi. 

Mağazalar özel konseptlerle donanan vitrinlerle ilgiyi arttırmaya çalışırken, alışveriş merkezleri ise Noel Baba ve geyikleri başta olmak üzere çok sayıda yeni yılı simgeleyen maketlerle müşterilerinin dikkatini çekiyor. 

Hem içerisinde hem de dışında renkli yeni yıl görüntüleri oluşan alışveriş merkezleri, müşterileri için çok sayıda kampanya düzenliyor. 

Özellikle çocukların şimdiden ilgi gösterdikleri yeni yıl süslemelerinin olduğu mekanlar, yetişkinlerin de özçekim ve hatıra fotoğraf çektirdiği mekanlar arasında yer alıyor. 

Görsel şölene dönüşen kutlama hazırlıklarının yanı sıra yeni yıla özel hediyeler de vitrindeki yerlerini almaya başladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.