Antalya

Eskrim: Süper Minikler ve Minikler Epe Açık Turnuvası

17:49 20 Aralık 2015
Eskrim: Süper Minikler ve Minikler Epe Açık Turnuvası

Madalya töreniyle sona eren turnuvaya 156 sporcu katıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Epe Açık Turnuvası sona erdi.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın son gününde erkek ve kız minikler epe müsabakaları gerçekleşti. İki günde 156 sporcunun yarıştığı turnuvada, süper minik kız kategorisinde Ankara'dan Aleyna Kılbaş birinci, Alanya Eskrim Spor Kulübü'nden Zulal Elif Yılmaz ikinci olurken, Efsane Eskrim Spor Kulübü'nden İpek Gökbuluk ve Ankara Eskrim Spor Kulübü'nden Defne Kaya da üçüncülüğü paylaştı.

Süper minik erkek kategorisinde ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden Murat Meriç birinciliği, İstanbul'dan Ali Öztiryaki ikinciliği, TED Spor Kulübü'nden Ardıç Karan Safcı ve Antalya'dan Mert Şekerci üçüncülüğü kazandı.

Minikler kız kategorisinde birinciliği İstanbul'dan Dila Ekrem, ikinciliği Defne Kaya üçüncülüğü de Aleyna Kılbaş ve Zeynep Özdal aldı.

Minik erkeklerde ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden Yiğit Emre Tanrıverdi birinciliği, Ozan Nicolas İğnelioğlu ikinciliği, Sinan Emüler ve Volkan Örer üçüncülüğü elde etti. 

Dereceye giren sporculara madalyalarını Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.