Antalya

Manavgat’ta "Umudun kuşları üşümesin" projesi protokolü imzalandı

17:05 30 Aralık 2015
Manavgat’ta "Umudun kuşları üşümesin" projesi protokolü imzalandı

Manavgat Belediyesi ve Özel Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi arasında “Umudun kuşları üşümesin” adlı sosyal sorumluluk projesi protokolü imzalandı

Kuşların kış aylarında üşümemesi için kuş evlerinin üretilip kentin belirli bölgelerine asılması amacıyla  Manavgat Belediyesi ve Özel Manavgat Bahçeşehir Anadolu Lisesi arasında "Umudun kuşları üşümesin" projesi imzalandı.

Protokol imza törenine Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Öz ve Sebahat Çevik, Bahçeşehir Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Turgut Aydın, Proje sorumlusu öğretmen Necla Görgülü, proje yönetici öğretmeni Harun Yılmaz ile öğretmenler ve projeyi hayata geçirecek öğrenciler katıldı.

Protokolün imzalanmasının ardından öğrenciler, öğretmenler ve belediye başkan yardımcıları kuş evlerini yerleştirmek amacıyla ırmak kıyısına yürüdü.

Öğrencilerin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kendileri yaptığı 25 adet kuş evi, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla ağaçlara asıldı.  Kuş evlerinin yerleştirilmesine öğrenciler de yardım etti. 

Öğrenci ve öğretmenler, projeye katkı veren Manavgat Belediyesi’ne teşekkür etti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.