Antalya

Özel sektör temsilcileri bankacılarla buluştu

11:49 07 Ocak 2016
Özel sektör temsilcileri bankacılarla buluştu

Antalya'da Türkiye Bankalar Birliği ve TÜROFED'in organizasyonunda düzenlenen toplantıda, turizmden tarıma, ihracattan ticarete özel sektörün sorunları tartışıldı

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından düzenlenen ortak toplantıda, turizmden tarıma, ihracattan ticarete Antalya özel sektörünün sorunları masaya yatırıldı.

Aska Lara Otel'de basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan ile Garanti Bankası, Akbank, Yapı ve Kredi Bankası, Türk Ekonomi Bankası, HSBC, Turkland Bank ve Şekerbank genel müdür yardımcıları katıldı.

Toplantıda, TÜROFED, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB), Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinden de temsilciler yer aldı.

Toplantıda, Antalya'daki turizmcilerin ve şirketlerin borçlarının yeniden yapılandırılması konusunun da görüşüleceği belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.