Antalya

Multigroup Alanyasporlu futbolcu Gökay Iravul:

16:38 07 Ocak 2016
Multigroup Alanyasporlu futbolcu Gökay Iravul:

"Liderle aramızda sadece 3 puan fark var. Ligin ikinci yarısında oynayacağımız karşılaşmalar, ileride neler olacağını gösterecek"

 PTT 1. Lig ekiplerinden Multigroup Alanyaspor'un orta alan oyuncusu Gökay Iravul, ikinci yarıya iyi hazırlandıklarını söyledi. 

Gökay, gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlık kampını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini ifade ederek, "Kamp dönemleri futbolcular için zordur ancak daha sonra meyvelerini toplamak adına güzel geçiyor. Antrenmanlarda elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışıyoruz. İlerleyen dönemlerde hem kendi adıma hem de takımım adına daha iyi işler yapacağıma inanıyorum" diye konuştu. 

Takıma yeni oyuncuların katılacağını kaydeden Iravul, "Sıralamada ilk 2 için 'Neden olmasın' diyoruz. Liderle aramızda sadece 3 puan fark var. Ligin ikinci yarısında oynayacağımız karşılaşmalar ileride neler olacağını gösterecek. Çok iyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Hedeflerimiz arasında ilk 2 sırada olmak var. İnşallah kulübümüz adına iyi bir sezon olur" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.