Antalya

Aylık faturası 120 lira ve üzerinde olan abonelere indirimli elektrik

11:52 21 Ocak 2016 2 Yorum Var
Aylık faturası 120 lira ve üzerinde olan abonelere indirimli elektrik

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, aylık elektrik faturası yaklaşık 120 lira ve üzerinde olan abonelerin, indirimli elektrik kullanma hakkına sahip olduğunu bildirdi.

Bakal, yaptığı yazılı açıklamada, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) bu yıl için serbest tüketici limitini 3 bin 600 kilovat/saat (kWh) olarak belirlediğini kaydetti.

Buna göre aylık elektrik faturası yaklaşık 120 lira ve üzerinde olan abonelerin indirimli elektrik kullanma hakkına sahip olduğunu vurgulayan Bakal, açıklamasında, "Serbest tüketici statüsünde olan elektrik kullanıcıları şirketimizle elektrik satış sözleşmesi imzalayarak indirimli elektrikten faydalanabilecek. Serbest tüketici olarak değerlendirilen ve henüz herhangi bir indirimli tarifede yer almayan yaklaşık 80 bine yakın abonemiz var. Bu abonelerimiz için ait oldukları gruplara göre, yani sanayi, ticarethane ve meskenler için uyguladığımız avantajlı tarifelerimiz ve dönemsel pek çok kampanyamız mevcut" ifadesini kullandı.

İndirimli elektrik hakkında yararlanmanın çok kolay olduğunu ve herhangi bir ek maliyet içermediğini ifade eden Bakal, sözleşme imzalayan abonelerin karşılaştıkları tek farkın faturalarındaki indirimli fiyat olduğunu, elektrik tesisatında veya sayaçta bir değişiklik yapılmadığını kaydetti.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Özkaya 8 yıl önce Şikayet Et
    İndirme gerek yok. Siz faturaları adaletsiz yansıtmayı bırakın o bile yeter. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Clk akdeniz elektrik dolandırıcılık yapıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mustafa AYRIÇ 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce adil olunda gecen yilin kasim ve aralık aylarında bilinçli olarak fatura etmeyip ocak ayinda zamli faturalandirdiginiz yolsuzluğu çözün. El insaf. 
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.