Antalya

Doktora saldırı güvenlik kamerasında

16:18 16 Şubat 2016
Doktora saldırı güvenlik kamerasında

Antalya'nın Alanya ilçesinde, doktorun görev yaptığı poliklinikte 3 kişi tarafından darbedilme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alanya Devlet Hastanesi poliklinikler bölümünde beyin cerrahı Mehmet Kürşat Turul, sıraları olmadığı halde muayenehanesine giren M.C. (33), O.A. ve Y.S'yi (23) odasından çıkarmak istedi.

Bu sırada çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Turul, yaralandı. Poliklinikte bulunan vatandaşların yardımıyla odadan çıkarılan 3 zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı. Turul'un hayati tehlikesinin olmadığı, tedavisinin Alanya Devlet Hastanesinde sürdüğü öğrenildi.

Poliklinikte yaşananlar, hastanenin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şifa veren ellere karşı yapılan saldırıyı kınadığını belirterek, "Kendi özel hayatlarından fedakarlık yaparak hastalarının dertlerine derman olmaya çalışan tüm sağlık camiasının her bir ferdine karşı yapılacak şiddet ve saldırıyı kınıyoruz. Bu konuda toplumun her kesimini bu tür kişilerin en ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.