Antalya

Finike'de "Hoşgeldin Bebek Projesi"

10:29 05 Mart 2016
Finike'de "Hoşgeldin Bebek Projesi"

Finike Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde doğan tüm bebeklerin ailelerine "Hoşgeldin bebek" paketi hediye ediliyor.

Finike Belediyesi tarafından başlatılan uygulamayla ilçede yeni doğan bebekler için hazırlanan "Hoşgeldin bebek" hediye paketleri, belediye görevlileri tarafından ailelere iletiliyor. Hediye paketlerinde yeni doğmuş bir bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler ve ilçe sınırları içerisinde doğdukları için hemşehrilik belgesi bulunuyor.

Yaptıkları çalışmalar ile sosyal belediyecilikte marka olmayı hedeflediklerini belirten Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, "Finike Belediyesi olarak vatandaşlarımızın doğum ve ölüm arasındaki tüm özel günlerinde yanında olmak arzusundayız. İlçemizde doğan tüm bebeklerimiz için Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından hediye paketleri hazırlanıyor ve anne ile bebek hastaneden taburcu olmadan kendilerine iletiliyor" dedi.

Ayrıca çevre ilçelerden gelip Finike'de doğum yapmış ailelerin bebeklerine de hemşehrilik belgesi verdiklerini ifade eden Sarıoğlu, eşi Dilek Sarıoğlu'nun da bu görevi zaman buldukça gönüllü olarak yaptığını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.