Antalya

AK Parti Antalya Teşkilatı mevlit okutup, fidan dikti

16:01 27 Mart 2016
AK Parti Antalya Teşkilatı mevlit okutup, fidan dikti

AK Parti Antalya İl Teşkilatı, şehitler ve vefat eden üyeleri için Mevlid-i Şerif okutup, fidan dikti.

AK Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından Düzlerçamı piknik alanında düzenlenen "3. Birlik ve Beraberlik Bulaşması" programına, AK Parti Antalya milletvekilleri Sena Nur Çelik, Hüseyin Samani, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Başkanı Rıza Sümer ile teşkilat yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, şehitler ve vefat eden AK Parti Antalya teşkilatı üyeleri için okunan Mevlid-i Şerif ve dua ile başladı. Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya teşkilatının birlik ve beraberliğinin Genel Merkezde tüm Türkiye'ye örnek gösterildiğini belirterek,"Allah bu birlikteliğimizi bozmasın" dedi. AK Parti'ye emek vermiş ve vefat etmiş teşkilat üyelerinini unutmadıklarını ve şehitlerle birlikte onlara da dualar gönderdiklerini ifade eden Sümer, "Hamza Taş, Fikret Badazlı başta olmak üzere bu davaya hizmet etmiş tüm üyelerimizi rahmetle anıyoruz. Onların fedakarca çalışmaları sayesinde bugün büyük başarılar yakalıyoruz" diye konuştu.

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle ocaklara ateş düştüğünü de ifade eden Sümer, şehit aileleri ve yakınlarının yaşadıklarını kimsenin tahmin dahi edemeyeceğini belirtti. Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu, onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını vurgulayan Sümer, "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Analar, eşler ve çocuklar acılar yaşıyor. Onların sadece acılarını paylaşabiliriz. Şehitlerimiz için de onların emanetine sahip çıkıp, dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Ülkemiz var oldukça onlar ve yakınları unutulmayacak." diye konuştu.

Program çerçevesinde Düzlerçamı piklik alanı etrafına fidan dikimi gerçekleştirildi, daha sonra da katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.